Så här säger våra kunder

Kerstin Zweetsloot:
- Jag uppskattar att ha ett försäkringsbolag så nära, det gör det lättare att komma i kontakt med om något skulle hända.

Niklas och Susanna Borg
- Vår familj är Kund hos BSB sedan 1995. Vi får ett personligt, trevligt och professionellt bemötande – prisvärda produkter. När olyckan varit framme har vi fått en snabb och smidig skadehantering. Kryddat med BSB´s lokala anknytning är vi mycket nöjda Kunder.

Margareta Torge Plahn
- BSB Försäkringar är ett bolag som vi har ett stort förtroende för. Dessutom ligger det lokalt och är lätt att besöka när man behöver hjälp.
Proffsig och trevlig personal som ger ett personligt mottagande.

Martin Svensson
- Vår familj har haft båt i ca 25 år. Via kompisar fick vi reda på att BSB också försäkrade båtar ! Vid jämförelse hade BSB en klart bättre försäkring och dessutom billigare premie. Av egen erfarenhet konstaterar jag att deras skadereglering är snabb och smidig - varför jag kan rekommendera andra att försäkra båten hos BSB.

Thomas Jacobsson
- BSB är självklart för mig, när det gäller försäkringar. Ett lokalt bolag som är enkla att komma i kontakt med, och med bra försäkringslösningar. När vi råkade ut för en skada, så var en snabb och proffsig skadehantering utan att komma bort i någon stor byråkrati.

Gunnar Drougge
- Jag har bara gott att säga om BSB. Alltid väl bemött när jag har behöft hjälp.

Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion